بهترین جراح سارکوم در تهران چه کسی است؟ چگونه او را پیدا کنیم و چه زمانی به او مراجعه کنیم؟ بهترین جراح کسی است که بتواند بهترین جراحی را برای شما رقم بزند، بگونه ای که خیلی زود بهبود یابید و بتوانید به زندگی عادی خود بازگردید. قطعاً سارکوم عارضه چندان خوشایندی نیست و این موضوع می تواند شما را نگران کند. نگران نباشدی در این مطلب قصد داریم به شما بهترین جراح برای سارکوم را معرفی کنیم. دکتر مسعود میرکاظمی بهترین متخصص و جراح تومور استخوانی است که انواع سارکوم ها را تا به امروز جراحی کرده است. در واقع سارکوم نوعی تومور استخوان است که به دو نوع بافت نرم و سخت تقسیم می شود. البته این نوع تومور در بدو تشکیل، نرم است و درمان ساده تری دارد. چه زمانی باید برای درمان آن به پزشک مراجعه کنیم؟ با ما همراه باشید تا جواب تک تک این سوالات را بگیرید.
بهترین جراح سارکوم در تهران را چگونه انتخاب کنیم؟
داشتن دانش کافی در زمینه جراحی تومورهای استخوانی
بهترین جراح سارکوم می بایست آگاهی و دانش دقیق علمی در خصوص انواع تومورها مخصوصاً سارکوم داشته باشد. یک جراح خوب برای سارکوم ابتدا دارای تخصص ارتوپدی است. با داشتن دانش ارتوپدی، می تواند مهارت و سطح دانش خود را افزایش دهد و جراحی های تخصصی تر انجام دهد. یک متخصص ارتوپدی با گذراندن واحدهای دانشگاهی تخصصی و فعالیت در کنار اساتید باتجربه، دانش خود را ارتقا می دهد.
تجربه و مهارت بالا داشته باشد
تجربه و مهارت از مهمترین معیارهای انتخاب بهترین جراح سارکوم است. جراحانی که تجربه زیادی در انجام انواع روش های درمانی و جراحی دارند، قطعا در روند جراحی مشکلات احتمالی را بهتر پشت سر می گذارند. برای مثال در روند جراحی یک بیمار احتمال دارد مشکلی رخ دهد که دانش نتواند به کمک جراح بیاید. در این موارد پزشک جراح با توجه به تجربه ای که دارد می تواند معظل ایجاد شده را از برطرف کند.
شهرت خوبی داشته باشد
برخورداری از کارنامه کاری موفق و قابل دفاع به شما در انتخاب بهترین جراح سارکوم کمک می کند. در صورتی که سابقه فعالیت های درمانی و جراحی وی قابل دفاع باشد با خیال راحت می توانید به وی اعتماد کنید و روند درمان را به وی بسپارید.
دلسوز و بااخلاق باشد
رعایت اصول اخلاقی و برخورداری از وجدان کاری را برای انتخاب بهترین جراح سارکوم در نظر بگیرید. این مساله باعث می شود که پزشک تمامی نکاتی که در خصوص بیماری شخص وجود دارد را صادقانه با وی در میان بگذارد. بنابراین شخص می تواند با آگاهی دقیق تر وارد روند درمان شود.
تشخیص دقیق او بسیار مهم است
تشخیص دقیق میزان پیشروی بیماری سارکوم را کنترل می کند. در واقع آگاهی علمی و دانش عمیق باعث می شود که پزشکان بتوانند تشخیص های درستی داشته باشند. تشخیص دقیق نهایتا به انتخاب بهترین روش درمانی و افزایش موفقیت درمان می انجامد.
بهترین روش را برای درمان انتخاب کند
علاوم بر تشخیص درست، اینکه یک متخصص ارتوپدی بتواند بهترین درمان را برای شما انتخاب کند، بسیار مهم است. چرا که کمک می کند شما تجربه بهتری از درمان و جراحی را داشته باشید. عوارض کمتری را متحمل شوید و خیلی زود بهبود یابید.
از بروزترین تجهیزات استفاده کند
استفاده از انواع ابزارآلات پزشکی در روند جراحی؛ در مواردی از بهترین و نوین ترین ابزارآلات برای جراحی استفاده می کنند. همین ابزار ها امکان اقدامات گسترده ای را در طی جراحی فراهم می کنند.
روش هایی که بهترین جراح سارکوم برای برطرف کردن سارکوم توصیه می کنند
بهترین جراح سارکوم در ابتدا میزان پیشروی تومور و اندازه آن را بررسی می کند. در مواردی که سارکوم بسیار بزرگ باشد لازم است که قبل از جراحی رادیوتراپی انجام دهند. زیرا رادیوتراپی باعث می شود سایز توده کوچک شود و خارج کردن آن در طی جراحی آسان تر می شود.
شیمی درمانی
رادیوتراپی
جراحی
بهترین جراح سارکوم کدام روش را برای رفع سارکوم به بیمار توصیه می کند؟
واقعیت این است که برای درمان قطعی بیماری سارکوم باید مسائلی رعایت شود که موفقیت نتیجه درمان حتمی باشد. بهترین روش که می تواند در برطرف کردن عارضه سارکوم موثر باشد، این است که بیمار توسط تیم متخصص دوره درمان را بگذراند.
یک تیم قوی متشکل از بهترین جراح سارکوم، آنکولوژیست و رادیوتراپیست پرونده درمانی فرد را پیگیری کنند. تیم سه نفره مکمل هم هستند و شیمی درمانی و رادیوتراپی به عنوان روش های درمانی مکمل در کنار جراحی انجام می شود. همین موضوع باعث می شود که احتمال درمان قطعی سارکوم افزایش پیدا کند. شواهد نشان می دهد در مواردی که شیمی درمانی و رادیوتراپی در کنار جراحی انجام می شود افراد درمان موفق تری داشته اند.
کلام پایانی
در رابطه با انتخاب بهترین جراح سارکوم می بایست تحقیق گسترده ای داشته باشید. چرا که این جراحی یکی از جراحی های بسیار مهم است. بهتر است این نکته را یادآور شویم که سرطان سارکوم از جمله سرطان های خطرناک است. در صورتی که به موقع تشخیص داده شود و جراحی آن توسط جراح زبده و کاربلد انجام شود، درصد موفقیت آن تا 95 درصد افزایش خواهد یافت. بنابراین توصیه می کنیم که هنگام انتخاب بهترین جراح سارکوم نهایت دقت را داشته باشید. زیرا مهارت و توانمندی پزشک جراح سارکوم تاثیری غیر قابل انکار در موفقیت نتیجه جراحی خواهد داشت. دکتر مسعود میرکاظمی بهترین جراح برای سارکوم در تهران است که انواع سارکوم های استخوانی را تا به امروز درمان کرده است.
متخصص ارتوپدی و تورماتولوژی و آسیب های ورزشی
فلوشیپ جراحی تومورهای استخوانی و عضلانی
عضو انجمن بین الملی حفظ اندام امریکا و اروپا ( ISOLS )
عضو انجمن جراحان ارتوپدی ایران ( IOA )
استاد یار دانشگاه
سلام ممنون از توضیحاتتون.
هر برآمدگی توده مانندی توی دست ممکنه سرطان باشه؟
سلام به شما
نیاز به معاینه و بررسی است.
بعد از جراحی که خارج میشه دیگه به قسمت های دیگه بدن سرایت نمیکنه؟
سلام به شما
به ویژگی های تومور و وضعیت بیمار بستگی دارد.
سلام آقای دکتر، ارادتمندم
من دو مرتبه عمل توده استخوانی کردم و حالا ارتروز زانو پیدا کردم. زانوم خیلی خشک میشه؛ نظر شما درباره درمان بنده چیه؟
ممنون از توضیحات دقیق و کاملتون
سلام به شما
ممنون
سلام خانمم ۲۲ سالشه سارکوم نسج نرم در قسمت ران داشت و الان عمل شده بعد یکسال از جراحی اللن دوماهه حامله است ایا مشکلی برای بچه در اینده پیدا نمیکنه لطفا راهنمایی کنید ممنونم
اگر یک سال از شیمی درمانی و رادیوتراپیشون گذشته باشه مشکلی به وجود نمیاد
سلام دکتر جان بعد از عمل سارکوم نسج نرم در ران ایا بارداری مشکلی نداره و روی بچه در اینده تاثیر نداره
باید حداقل یک سال از رادیوتراپی و شیمی درمانی بگذره بعد اقدام به بارداری بشه
سلام ببخشید من در شهرستان شاهرود هستم یک ماه قبل متوجه یک برجستگی روی ساعدم شدم سونوگرافی و ام ار ای رفنم به یک پزشک سرطان یک ارتوپد و یک جراح نشان دادم گفتند چیز خاصی نیست دو ماه دیگر مراجعه کن. اما خیلی ناراحتم بعضی وقت ها در همان ناحیه یا قسمت های دیگر دستم احساس خارش مور مور می کنم و حساس شدم می ترسم بزرگتر شده باشد قسمت روی ساعدم نیز کمی ورم دارد و رگهایش تیره تر از دست دیگرم است
سلام. و احترام مرد و ۴۵ سال سن دارم . سه سال پیش با مشاهده ضایعه ای کوچک به اتدازه نخود در ناحیه پشت، پشت قفسه سینه توراکس چسبیده به دنده خلفی توسط پزشک جراح عمومی عمل جراحی شدم و بعد از پاتولوژی فهمیدیم که سارکوم بافت نرم با گرید یک است و مجددا بعد از حدود ۷ ماه بنا به پیشنهاد متخصص جراحی سرطان توسط خود جراح سرطان تحت عمل جراحی با حاشیه امن بدون متاستاز و فقط به خاطر احتیاط قرار گرفتم.وهیچ گونه شیمی درمانی یا پرتودرمانی انجام نداده ام.فقط هر هفت یا هشت ماه یکبار سی تی یا ام آر آی می گیرم .شکر خدا تاکنون که عود نکرده است. لازم به ذکر است پزشک جراح عمومی اشتباه بزرگی را در حق من کرد که بدون نمونه برداری اقدام به برداشتن تومور کرد که مجبور شدم جراحی دوم را فقط به خاطر برداشتن حاشیه امن انجام بدم. لذا هر ضایعه ای را فورا نباید برداشت.(آیا نظر بنده صحیح است؟) الان سوالم این است که پیگیری های بعدی چیه و کلا چکار باید کنم.؟ آیا درمان قطعی شده یا احتمال عود هم وجود دارد؟
سلام، آقای دکتر پدرم یک توده در زانویش داشت که جراح با فرض چربی درآوردش ولی بعد از فرستادن به پاتولوژی مشخص شد که لیپوسارکوم است، الان از اون قسمت mri گرفته هیچ توده باقیمانده معلوم نشده، آیا برای برداشتن حاشیه توده باید عمل جراحی مجدد انجام بده یا رادیوتراپی کافی هست؟ ممنون
سلام و عرض ادب
جراحی مجدد نیاز دارد. البته باید مراجعه داشته باشید و معاینات لازم انجام شود، پاتولوژی را هم باید ببینم تا بتوان بطور قطعی در این مورد نظر داد.
سلام، آقای دکتر پدرم یک توده در زانوی پای چپش داشت که توسط یک جراح عمومی به فرض اینکه چربی است خارج شد، اما پس از فرستادن به پاتولوژی مشخص شد که لیپوسارکوم است و مارجین آن مشخص نمی باشد، آیا امکان جراحی مجدد برای برداشتن مارجین وجود دار یا نه؟ لطفا جواب بدهید ممنون
سلام و عرض ادب
جراحی مجدد نیاز دارد. البته باید مراجعه داشته باشید و معاینات لازم انجام شود، پاتولوژی را هم باید ببینم تا بتوان بطور قطعی در این مورد نظر داد.
با درود و احترام آقای دکتر لطفا در مورد توده موضعی سارکوم بافت نرم که روی دنده بوده با گرید صفر در حد یک سانت که با عمل جراحی از بدن خارج شده اطلاعات بدید، بعداز پاتولوژی متوجه شدن که سارکومه الان دوماهه جراحی کرده حاشیه امن بافت هم حین عمل برداشته شده اینکه بعد از ۵۰ روز درد داره طبیعیه؟ چکاب هم کرده هیچ چیز غیر عادی نشون نداده
سلام و عرض ادب
باید همراه با مدارک پزشکی یک مراجعه داشته باشید تا معاینات دقیق انجام شود و این موضوع مورد بررسی قرار گیرد.
سلام ، میشه خیلی سریع جوابمو بدین من ۳۴ سالمه دوسال پیش رو ساق دستم یه غده اومد که الان پیگیر شدم گفتن یه سارکوم خوش خیمه
یکی بهم گفت شاید سرطان باشه ، ولی یکی دیگه گفت نیست و شبیهشه چون اگه بود دوسال پیش رشد میکرد ، میشه نظرتونو بگین لطفا
سلام و عرض ادب
باید همراه با مدارک پزشکی یک مراجعه داشته باشید تا معاینات دقیق انجام شود و این موضوع مورد بررسی قرار گیرد.