دکتر مسعود میرکاظمی 4 آسیب های استخوانی 4 نکات مهم برای انتخاب بهترین متخصص ارتوپد
مدت زمان مطالعه ۲۳ دقیقه

نکات مهم برای انتخاب بهترین متخصص ارتوپد

شکستگی ، در رفتگی ، آسیب های ورزشی و عارضه های تصادف همگی مواردی هستند که نیاز ما را برای مراجعه به متخصص ارتوپد مهیا می سازد. شاید انتخاب بهترین متخصص ارتوپد در این شرابط سخت باشد اما با کمی آگاهی می توان انتخابی هوشمندانه و سریع داشت. در هنگام انتخاب پزشک و متخصص ارتوپد باید به معیارها و ویژگی هایی توجه کنید که باعث می شود انتخاب درستی داشته باشید و یک متخصص ارتوپد خوب روند درمان بیماری شما را در دست بگیرد. خوش بختانه این روز ها بسیاری از متخصصین بنام و موفق ارتوپدی در حال فعالیت های درمانی هستند. اما آیا می توان به همه آن ها اعتماد کرد و روند درمان را به آنان سپرد؟ قطعا خیر.

این نوشتار کمک می کند تا شما با دید بهتر و دانش بیشتری نسبت به انتخاب بهترین متخصص ارتوپد اقدام نمایید تا بتوانید نتایج ایده آل و موفقیت آمیزی از انتخاب صحیح خود دریافت نمایید.

تصویر گرافیکی پا


دسترسی سریع به مطالب

متخصص ارتوپد کیست ؟

متخصص ارتوپد باید 7 سال دوره عمومی را بگذراند و پس از طی امتحانات وارد دوره ی تخصص ارتوپدی شود. گذراندن این دوره بین 4 تا 5 سال در دانشگاه های مختلف زمان میبرد. از آنجا که این حوزه ی پزشکی از دقت و حساسیت زیادی برخوردار است افرادی که می خواهند تحت درمان متخصصین این حوزه قرار بگیرند در پی این هستند که روند تشخیص و درمان به دست بهترین متخصص ارتوپدی انجام شود.

متخصص ارتوپد با بررسی و معاینه دقیق کمک می کند که مشکل به وجود آمده در کمترین زمان شناسایی و میزان آسیب وارد شده نیز تعیین شود. ایشان در بسیاری از موارد می توانند درمان های لازم را مد نظر قرار دهند و مشکلاتی که در مفاصل و استخوان ها ایجاد شده اند را برطرف سازد. متخصص ارتوپد خوب با دقت فرد را معاینه و از درمان های ساده تر در ابتدا کمک می گیرد،اگر آسیب های غضروفی کوچک یا سطحی باشند، در بررسی های اولیه، معمولا قسمت آسیب دیده حذف می‌شود ولی در ضایعات بزرگتر که عمیق هستند، و لایه غضروفی به طور جدی آسیب دیده است، از روش های درمانی به وسیله جراحی بهره می‌برند.همچنین ایشان کمک می کنند تا التهاب مفصل شناسایی و درمان گردد. از این رو متخصص ارتوپد یک جراح خبره نیز خواهد بود که در زمان درست از روش های روز استفاده می نماید.

عکس ذره بین و استخوان

شاید برای شما جالب باشد که بدانید اصطلاح orthopaedic از یک عبارت و کلمه یونانی معنا گرفته است ، که به معنی مستقیم است. یک پزشک ارتوپد قادر خواهد بود که بیماری ها و صدمات تنه و اندام ها را درمان نماید و راهکار هایی برای ترمیم بافت های آسیب دیده ارائه کند. حوزه ی فعالیت وی به استخوان ها و مفاصل محدود نمی شود، بلکه عضلات، تاندون ها، رباط ها، اعصاب، بورس های مفصلی و رگ های خونی را نیز در بر می گیرد و تشخیص ها و روش های درمانی لازم را انجام می دهند.

متخصص ارتوپد پزشکی است که ابتدا دوره های عمومی پزشکی را پشت سر می گذارد و در ادامه در دوره تخصصی، در شاخه ارتوپدی تحصیل کرده است.کسانی که با بیماری های ارتوپدی یعنی درد های مفاصل، درد استخوان لگن و یا سایر بیماری های اسکلتی بدن مواجه اند باید به متخصصین ارتوپد مراجعه کنند و تحت درمان قرار بگیرند.

امروزه درمان های نوینی برای درمان آسیب های ورزشی زانو وجود دارد که بهترین متخصص ارتوپدی از آن ها استفاده خواهد کرد و این مهم است که پزشک انتخابی از روش های نوین بهره ببرد.همچنین ایشان می تواند برای درمان پای ضربدری نیز مفید باشد و این عارضه را که به شدت در زندگی روزمره افراد مبتلا تاثیر گذار است را بر طرف نماید. پای ضربدری به نوعی بد فرمی استخوانی در ناحیه پا گفته می شود که در آن زانو ها به هم نزدیک می‌شوند. یعنی زمانی که فرد در حالت معمول ایستاده است زانو های او به هم نزدیک و مچ پاها از هم فاصله زیادی می‌گیرند. ناگفته نماند که این بیماری بیشتر در کودکان شایع است اما در بزرگسالان نیز به چشم می‌خورد.زانو ضربدری دغدغه بسیاری از افراد بزرگسال جامعه است چه بسا که ممکن است خودشان دچار این مشکل باشند یا کودک دلبندشان از این مسئله رنج ببرد. در این حالت پاها ظاهری نامناسب به خود گرفته و علاوه بر کاهش اعتماد به نفس، با درد شدیدی نیز همراه است.

مهم ترین خدمات متخصص ارتوپد

بسیاری از افراد زمانی که درد و ناراحتی زیاد شده و غیر قابل تحمل است به فکر درمان و مراجعه به ارتوپد می افتند، یک باور رایج و غلط در بین عموم افراد این است که بعد از اینکه شدت بیماری به اوج خود رسید به متخصص ارتوپد مراجعه می نمایند. به دلیل اینکه برخی از بیماری ها ممکن است در مراحل ابتدایی خود علائم جدی را از خود بروز ندهند بهتر است با مشکلات ارتوپدی آشنا بوده تا قبل از حاد شدن بیماری به درمان آن بپردازید. بهتر است اگر دچار سطحی ترین آسیب دیدگی استخوان، عضلات، مفاصل و .. شده اید به متخصص ارتوپد مراجعه کنید تا تشخیص و درمان تخصصی انجام شود.خدمات گسترده ای که توسط جراح ارتوپد ارائه می شود نشان از مهارت و تجربه کافی ایشان در زمینه درمان درد و مشکلات مفاصل خواهد بود.

وکتور کارتونی جراح

متخصص ارتوپد چه خدماتی را ارائه می نماید ؟

به طور کلی می توان گفت که یک متخصص ارتوپد می توان به درمان و تشخیص بیماری مرتبط به استخوان و مفصل بپردازد.

عمده اقداماتی که یک متخصص ارتوپد خوب انجام می دهد موارد زیر می باشد:

  • درمان درد لگن (هیپ)
  • درمان آسیب دیدگی یا شکستگی استخوان لگن
  • درمان خشک شدگی مفصل ران
  • جراحی سیاه شدن سر استخوان ران
  • جراحی تومورهای استخوانی و مفاصل
  • بازسازی و ترمیم مفصل لگن و ران
  • جراحی تعویض مفصل زانو
  • تعویض مفصل ران؛ یکی از مهم ترین اقدامات درمانی که از سوی بهترین متخصص ارتوپد انجام می شود جراحی تعویض مفصل ران است. در این جراحی مفصلی که تخریب شده است از محل اصلی خارج شده و پروتز های مصنوعی در آن محل جایگذاری می شود.

وکتور جراح با قیچی

جراحی تومور استخوانی و عضلانی

همیشه وجود درد هشدار دهنده است و به فرد مبتلا اعلام می دارد که آسیب و عارضه ای همراه است و یا در قسمتی از بدن اختلالی رخ داده است. این مسئله برای بافت های عضلانی و استخوانی نیز مطرح است. احساس درد را باید جدی گرفت، متاسفانه درد در استخوان ها و عضلات معمولا بدیهی تلقی می شود و بیمار آن را نادیده می گیرد. درحالی که یکی از اصلی ترین نشانه های تومور های عضلانی و استخوانی به گفته دکتر مسعود میرکاظمی، درد هایی است که با دارو تسکین نمی یابد و پس از چند جلسه مراجعه به پزشک و حدود 9 تا 15 ماه پس از بروز درد قابل تشخیص است.

درد های استخوانی و عضلانی طبیعی نبوده و نیاز به بررسی دقیق دارد اگر این موارد را احساس می کنید، حتما به متخصص ارتوپد مراجعه نمایید تا علت درد مشخص گردد و در صورت لزوم تحت تصویربرداری و درمان مناسب واقع شوید. امروزه بروز تومورهای استخوانی و عضلانی شایع است و خوشبختانه جراحی یکی از قطعی ترین روش های درمان تومور های عضلانی و استخوانی است که پیشنهاد می شود جراحی هایی از قبیل پروتز زانو، پروتز لگن  و خارج کردن تومور های سرطانی توسط فوق تخصصان جراحی تومور های عضلانی و استخوانی انجام شود.

جراحی تعویض مفصل

آرتروپلاستی شانه که به تعویض مفصل شانه اشاره دارد یک جراحی بسیار دقیق و حساس است که به عنوان جراحی های ترمیمی مفصل و با هدف اصلاح حرکت شانه ها انجام می شود. این عمل جزو جراحی کمک کننده جهت درمان مشکلات شدید در ناحیه شانه می باشد.

در طی این جراحی پزشک متخصص جهت درمان مشکلات مفصل شانه به قرار دادن پروتز و مفصل مصنوعی در ناحیه شانه تحت عنوان تعویض مفصل شانه ، می پردازد.یکی از اصلی ترین اهداف این جراحی کاهش درد و بازگشت قدرت عملکرد شانه می باشد؛ زیرا که در برخی موارد این آسیب ها می توانند بسیار آزار دهنده و دردناک باشند و تاثیری منفی بر روند زندگی نرمال و فعالیت های روزمره فرد داشته باشند.

تصویر استخوان لگن
تصویر دست شکسته

درمان شکستگی و دررفتگی

گاهی وقت‌ها ممکن است نتوانیم شکستگی را به خوبی تشخیص دهیم و وقتی عضوی دچار دررفتگی یا پیچ‌خوردگی شده، به اشتباه کمک‌های اولیه شکستگی را انجام دهیم یا برعکس. دلیلش این است که آسیب‌های مختلف استخوان گاهی اوقات نشانه‌هایی شبیه به هم دارند، ولی با مطالعه دقیق علایم و تمرین زیاد می‌توانیم به تفاوت آنها پی ببریم.

در رفتگی زانو میان ورزشکاران از اتفاقات شایع نبوده اما گاهی به صورت حاد این اتفاق افتاده که حتما باید تحت نظر بهترین متخصص ارتوپد درمان صورت گیرد. در رفتگی حاد زانو بدلیل تغییر شکل سریع و تورم زیاد در ناحیه، به راحتی تشخیص داده شده و طبق صلاحدید پزشک با یک نوع روش درمانی به اصلاح آن می‌پردازند.

جراحی آرتروسکوپی

آرتروسکوپی ترکیب دو کلمه Arthro به معنی مفصل و Scopy به معنای دیدن می باشد.پزشک متخصص با استفاده از آرتروسکوپ که یک مفصل بین است اقدام به دیدن ساختار های داخلی مفصل می کند و می تواند بسیاری از بیماری ها را تشخیص دهد و اقدام به عمل جراحی کند .
در حقیقت برای تشخیص بیماری های مفصلی، پزشک متخصص ابتدا سوالاتی در مورد شرح حال بیمار از او می پرسد و برای تشخیص بیماری با معاینه بیمار، انجام آزمایشات، ام آر آی، رادیوگرافی و سی تی اسکن می تواند به علت ایجاد بیماری و تشخیص آن نزدیک تر شود.اگر تشخیص با استفاده از این موارد امکان پذیر نبود از آرتروسکوپی جهت تشخیص بیماری استفاده می شود. آرتروسکوپی یک نوع عمل جراحی تشخیصی بسته محسوب می شود .

تصویر استخوان زانو
جراح در اتاق عمل

پروتز لگن و زانو

تعویض مفصل لگن با یک مفصل مصنوعی نوعی جراحی است که به آن جراحی پروتز لگن گفته می شود.

در این جراحی از پروتز های مصنوعی استفاده می کنند و با جایگذاری مفاصل مصنوعی در محل مفاصل اصلی تحلیل رفته، که از بین رفته اند، به بهبود وضعیت حرکتی افراد کمک می کنند.البته این تعویض کاهش درد قابل توجهی را برای افراد پدید خواهد آورد. زیرا مفاصل مهم ترین بخش حرکت ما را کنترل می کنند و زمانی که از بین می روند اساسا حرکت پاها با مشکلات جدی روبرو خواهد شد.

تعویض مفصل لگن با یک مفصل مصنوعی نوعی جراحی است که به آن جراحی پروتز لگن گفته می شود.در این جراحی از پروتز های مصنوعی استفاده می کنند و با جایگذاری مفاصل مصنوعی در محل مفاصل اصلی تحلیل رفته، که از بین رفته اند، به بهبود وضعیت حرکتی افراد کمک می کنند.البته این تعویض کاهش درد قابل توجهی را برای افراد پدید خواهد آورد. زیرا مفاصل مهم ترین بخش حرکت ما را کنترل می کنند و زمانی که از بین می روند اساسا حرکت پاها با مشکلات جدی روبرو خواهد شد.

بنر اینستاگرام

درمان زانوی پرانتزی و ضربدری

زانوی ضربدری معمولا در کودکان در محدوده سنی 2 تا 6 سال دیده می شود. زمانی می توان گفت زانو کودکان ضربدری است که زانوهای کودک به هم نزدیک شود و در همین حالت قوزک های پای او از هم دور شده اند. والدینی که کودکشان به زانوی ضربدری مبتلا شده است باید سریعا به یک متخصص طب فیزیکی و توانبخشی مراجعه کنند. پزشک با بررسی وضعیت کودک می تواند مشکلات احتمالی را تشخیص دهد و بهترین راه درمانی را برای کودک شما تجویز کند.

زانوی پرانتزی در واقع ساختاری دارد که سبب می شود پاها در ناحیه زانو از هم فاصله داشته باشند.پاهای پرانتزی درجات خفیف تا شدید دارد. که تشخیص زانوان پرانتزی شدید در نگاه اول نیز امکان پذیر است. اما در برخی از افراد میزان پرانتزی بودن پاها خفیف است و با بررسی های دقیق و معاینات از سوی متخصصین ارتوپدی قابل شناسایی است.در حالت کلی زمانی که فردی پاهای پرانتزی داشته باشد در وضعیت ایستاده و درحالی که پاها را به هم نزدیک کرده است زانو ها از هم فاصله دارند.

درمان دیسک کمر

دیسک کمر از جمله بیماری هایی است که بسیاری از افراد بدان مبتلا هستند. البته خوش بختانه به جهت افزایش آگاهی در زمینه این بیماری می توان گفت که انواع روش های درمانی ثمر بخشی در این زمینه وجود دارد و بسیاری از افراد می توانند به طور موفقیت آمیزی تحت نظر بهترین متخصصین روند درمان را پشت سر بگذارند.جراحی نیز از جمله روش های درمانی برای درمان دیسک کمر است که از اخرین گزینه های درمانی می باشد. از این رو افرادی که به پزشکان مختصص ارتوپد مراجعه می کنند بعد از این که روند معاینات و بررسی های لازم انجام شد در خصوص نوع روش درمانی تصمیم گرفته می شود.ابتدا از سایر روش های درمانی برای درمان دیسک کمر کمک می گیرند در صورتی که پاسخ درمانی مناسبی دریافت نشد به روش جراحی روی می اورند.جراحی دیسک کمر به روش جراحی با تکنیک های متعددی قابل انجام است که تکنیک انتخاب شده برای افراد مختلف بسته به شرایطی که دارند تعیین می شود.

جراح ارتوپد چگونه مشکلات و بیماری هارا تشخیص می دهد؟


یک جراح ارتوپد با تجربه و متخصص از طریق روش های مختلف برای تشخیص دقیق بیماری و مشکلاتی که در نواحی مختلف ایجاد شده است نسبت به درمان اقدام می نماید. ابتدایی ترین تکنیک انجام معاینه به صورت فیزیکی است و در نهایت ممکن است برای کسب اطمینان ایشان از روش های مرسوم برای تشخیص میزان آسیب های وارد شده به مفاصل و اندام های مختلف استفاده نماید. متخصص ارتوپد ممکن است از یک یا چند مورد از روش های زیر استفاده نماید:

بررسی دقیق مفاصل و اندام ها

معاینه فیزیکی

معاینه فیزیکی اولین مرحله است و در واقع شامل مواردی مانند مشاهده، لمس و بررسی دامنه حرکتی اندام ها می شود.

ام آر آی

در ام آر آی نیز، تصویر برداری از قسمت های مختلف بدن با کمک میدان های مغناطیسی انجام می شود و میتواند ساختار اجزای نرم بدن مانند لیگامان، عضله، غروف و تاندون را نشان دهد.


رادیوگرافی

رادیوگرافی که نوعی عکسبرداری است در دو نوع ساده و با ماده حاجب تجویز می شود و باید از جهت های مختلفی گرفته شود.

سی تی اسکن و ام آر آی

این روش تصویربرداری توسط اشعه ایکس و کامپیوتر انجام شده و تصویری سه بعدی از استخوان را بازسازی کرده و در اختیارمان قرار می دهد.

با انجام پرسشنامه ارائه شده می توانید تشخیص دهید که آیا نیاز به مراجعه فوری به متخصص ارتوپد دارید یا خیر .

به طور کلی اگر به تازگی ناحیه ای بدن شما دچار آسیب، ضربه و یا فشار شده است و این قسمت دارای ورم یا کبودی و یا احساس درد بسیار زیاد است نیاز به ویزیت اورژانسی توسط ارتوپد دارید که مشکل پدید آمده در اسرعع وقت به دقت مورد بررسی قرار بگیرد.

[ays_quiz id=’1′]

بهترین متخصص ارتوپد چه ویژگی هایی دارد ؟

عکس کارتونی زانو

خصوصیات و ویژگی هایی که در زیر به آن ها اشاره خواهیم کرد به عنوان معیارهایی خواهند بود که در هنگام گزینش متخصص ارتوپد به شما کمک می کنند.

داشتن آگاهی و دانش کافی

آگاهی و دانش تخصصی در خصوص انواع بیماری های ارتوپدی؛ در واقع بهترین متخصص ارتوپد قطعا در مراکز علمی و دانشگاهی معتبر تحصیل کرده است. اخذ مدرک از این مراکز علمی نشانگر این است که می توانیم بدون نگرانی به دانشی که کسب کرده اند اعتماد کنیم. نتیجه اعتماد، مراجعه به مطب متخصصین ارتوپد و سپردن روند تشخیص و درمان بیماری به آن ها می شود.علم و آگاهی و داشتن تجربه بسیار زیاد در زمینه های مختلف کمک می کند تا تشخیص مشکل دقیق تر و روش درمان مناسب تر انتخاب شود.بدین منظور دانش و تجربه اهمیت زیادی دارد.

مهارت و تجربه ی بسیار

تجربه و مهارت؛ تجربه از مهم ترین مکمل هایی است که در کنار دانش و آگاهی باعث می شود بهترین روند درمان رقم بخورد. در واقع تجربه متخصص ارتوپدی نقش زیادی در موفقیت های درمانی دارد. به همین خاطر قبل از مراجعه به پزشک حتما به میزان تجربه و کارنامه کاری وی توجه کنید. در مواردی مثلا در جریان جراحی شرایطی پیش می آید که صرفاً تجربه پزشک می تواند کمک کند پزشک جراح بهترین تصمیم را در کوتاه ترین زمان بگیرد. بر همین اساس تجربه در تشخیص های دقیق و بهنگام از اهمیت بالایی برخوردار است.

رزومه کاری موفق با رضایتمندی بالا

کارنامه کاری موفق؛ مشاهده نتیجه اقدامات درمانی پزشک متخصص باعث می شود که نسبت به مهارت و توانمندی متخصص ارتوپد مطمئن شویم. برای این کار می توانید از سایر بیمارانی که به وی مراجعه کرده اند پرس و جو های دقیقی داشته باشید. قطعا موفقیت های درمانی که برای سایرین حاصل شده است برای شما نیز تکرار خواهد شد.


ویس رضایتمندی بیماری که جراحی زانو انجام داده اند:

ارائه مشاوره صادقانه و تخصصی

ارائه مشاوره های دقیق و دلسوزانه به مراجعه کننده؛ بهترین متخصص ارتوپد تلاش می کند که اطلاعات درستی در خصوص بیماری مراجعه کننده به وی دهد. در نهایت این مشاوره ها و راهنمایی ها باعث می شود که فرد با نگاهی دقیق وارد جریان درمان شود و تصمیم آگاهانه ای در خصوص درمان بگیرد.جراح در اولین معاینه به شما می گوید که درمان چقدر زمان میبرد و هزینه های منصفانه ای برای شما در نظر می گیرد.

استفاده از بهترین و به روزترین تجهیزات

بکارگیری نوین ترین و مجهز ترین ابزارآلات درمانی در جریان درمان؛ بسیاری از متخصصین ارتوپد در جراحی هایی که انجام می دهند از بهترین و مجهز ترین ابزارآلات استفاده می کنند. ابزارهایی که امکانات بیشتری دارند قطعا امکان انجام اقدامات درمانی را از سوی پزشکان و متخصصین ارتوپد افزایش می دهند. از سوی دیگر افزایش امکانات درمانی مساوی با افزایش احتمال موفقیت نتیجه درمان می باشد.

روش های انتخاب بهترین متخصص ارتوپد

عکس علامت سوال

مشاهده و بررسی نمونه کارهای جراح به شما کمک می کند که از سبک جراحی ایشان و البته میزان تغییرات و تاثیراتی که برروی موضع جراحی شده بروز نموده است ، آگاه شوید. موفقیت آمیز بودن عمل های جراحی برای یک جراح ارتوپد کارنامه ی مناسبی خواهد بود تا شما اطمینان بهتری در این رابطه کسب نمایید.

دقت کنید که نمونه کارها متعلق به جراح انتخابی شما باشد و البته بدون استفاده از نرم افزار های ویرایشی منتشر شده باشند. بسیاری از افراد سودجو از نمونه کارهای دیگران با ایجاد مقداری تغییر در تصاویر نسبت به جذب بیمار اقدام می نمایند که باید به این مساله کاملا واقف و آگاه باشید.

اخیرا با دسترسی به دنیای مجازی و دیده شدن پزشکان در این محیط ها، می توان به راحتی بررسی های لازم را انجام داد. در پیج اینستاگرام پزشک یا سایت وی می توان نمونه کارها را دید و مقالات یک پزشک را مطالعه کرد. همچنین در انجمن های مختلفی می توان نظرات بیماران درباره جراح را مشاهده کرد. تحقیق در فضای مجازی و اینستاگرام و خواندن نظرات کاربران هم می تواند کمک زیادی در انتخاب جراح کند.همچنین می توانید در انجمن های مختلف نسبت به ایشان پرس و جو کنید و افرادی که تحت درمان و یا جراحی توسط ایشان قرار گرفته اند را بررسی نموده و سوالات خود را مطرح کنید. مشورت با افرادی که جراحی انجام داده اند کمک بزرگی به شما در انتخاب می نماید و اطمینان شما را دو چندان می کند. همچنین می توانید سوالات ذهنی خود و چگونگی سپری کردن دوره نقاهت را نیز از ایشان جویا شوید.

بعد از انتخاب جراح ، حتما مشاوره حضوری دریافت نمایید . در مشاوره حضوری انتظارات خود را بیان کنید و از جراح بخواهید که با بررسی دقیق بینی به شما میزان موفقیت عمل را اعلام نماید . در مشاوره حضوری قبل از جراحی آسیب های وارد شده به مفاصل و یا سایر اندام ها به خوبی بررسی می شود و بهترین راهکار ها برای درمان آن مد نظر قرار می گیرد . پزشک نیز آزمایشات و شواهد را با معاینه فیزیکی همراه می سازد و بهترین تکنیک برای درمان فوری عارضه و بیماری پیش آمده را مد نظر قرار می دهد.در مشاوره شما با جراح بیشتر آشنا شده و نسبت به ایشان شناخت بیشتری کسب خواهید نمود . یکی از مهم ترین بخش های قبل از جراحی احساس امنیت خاطر و اطمینان به جراح است که شما را نسبت به انجام عمل بینی مصمم می نماید .

یکی دیگر از شاخص های اطمینان از انتخاب جراح بینی، شنیدن نام جراح ارتوپد، از دهان یک دوست یا اعضای قابل اعتماد خانواده است. همچنین ویدئو ها و تصاویری که از ایشان بازنشر می شود نیز که حاکی از رضایتمندی بیماران و مراجعین خواهد بود نیز از مواردی است که کمک بزرگی به شما می کند. نمونه کارهایی از نتایج موفقیت آمیز جراحی، شیوه مطلوب در جراحی های مفاصل، پاسخگو بودن به نگرانی های بیمار و مراقبت های مناسب و پیگیری همواره اطمینان بخش است. علاوه بر این هنگامی که تأییدهای متعدد از منابع مستقل جمع می شوند، سطح اطمینان خاطر بالا می رود.

یکی از معضلاتی که بیماران را برای رفتن و مراجعه به پزشک و درمان مشکلاتشان وجود دارد، دسترسی سخت و پر ترافیک کلینیک های پزشکی است. یکی از نکاتی که بر انتخاب متخصص ارتوپد خوب تاثیر گذار است، موقعیت مکانی پزشک است. شما بعد از انجام جراحی نیاز دارید که به مطب دکتر رفت و آمد داشته باشید و بعد از عمل قعطعا این مساله برای شما کمی دشوار خواهد بود از این رو سعی کنید پزشکی را انتخاب نمایید که دسترسی ساده تری داشته باشد و یا مسیر رفت آمد پر ترافیک و شلوغ نباشد.این مساله بسیار مهم و حائز اهمیت است که باید به آن توجه ویژه داشته باشید.

سوالات شما

اگر سوالات دیگری در این زمینه دارید در پایین صفحه در بخش نظرات با ما مطرح کنید . در اسرع وقت پاسخگوی شما عزیزان خواهیم بود .

نام و نام خانوادگی
پیام خود را وارد کنید
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.
درخواست-مشاوره-با-دکتر-میرکاظمی

متخصص ارتوپدی و تورماتولوژی و آسیب های ورزشی
فلوشیپ جراحی تومورهای استخوانی و عضلانی
عضو انجمن بین الملی حفظ اندام امریکا و اروپا ( ISOLS )
عضو انجمن جراحان ارتوپدی ایران ( IOA )
استاد یار دانشگاه

برچسب ها:
مقالات مرتبط
پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

4 دیدگاه ها
  1. اکبر احمدی

    تماس گرفتم برای مراجعه حضوری تلفن اشغال بود . باید چیکار کنم ؟

    پاسخ
    • دکتر مسعود میرکاظمی
  2. الهام عبدی

    دکتر بعد از تعویض مفصل زانو باید چند وقت تو خونه بمونیم ؟ دوره نقاهت چقدره ؟

    پاسخ
    • دکتر مسعود میرکاظمی

      سلام بستگی به میزان جراحی و ساختار استخوانی داره اما معمولا یک ماهی نقاهت طول میکشه

      پاسخ
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با پزشک